shell_tellus_46_20lt.jpg

Shell Tellus S2 MX 46 20 lt

(0x)
hydraulický
Doprava zdarma. Shell Tellus S2 M jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje. Předchozí název Tellus 46.
Výrobce
Shell
Záruka
24 měsíců
Kód
1194
Dostupnost
Skladem
Naše cena s DPH
2 705,0 Kč/ks
Naše cena bez DPH
2 236,0 Kč/ks
ks

Popis

ISO VG 46 Shell Tellus S2 MX jsou vysoce kvalitní hydraulické oleje, vyráběny z ropných základových olejů s vysokým viskozitním indexem a zušlechťujících přísad. Používané suroviny a jejich zastoupení jsou zvoleny tak, aby finální výrobky splňovaly nejnáročnější požadavky výrobců i uživatelů průmyslových hydraulických systémů.

   Oleje řady Shell Tellus S2 MX se vyznačují výbornou termickou stabilitou i za extrémních provozních podmínek, jsou velmi odolné proti stárnutí a tvorbě usazenin a zajišťují tak zlepšenou čistotu systému. Díky vynikající oxidační stabilitě, nižší kyselosti, schopnosti k nižšímu vyplavování mědi umožňují prodloužení životnosti oleje a snížení provozních nákladů. Dobrá chemická stabilita olejů řady Shell Tellus S2 MX v přítomnosti vody či vlhkosti snižuje riziko koroze a rzi. Díky vybraným protioděrovým přísadám zajišťují vynikající ochranu proti mechanickému opotřebení pohyblivých částí systémů (písty, čerpadla) a umožňují tak prodloužení jejich životnosti.
   Oleje řady Shell Tellus se vyznačují rovněž vynikající filtrovatelností, jsou odolné vůči obvyklým produktům kontaminace jako je voda, vápník způsobující blokaci jemných filtrů a jsou tedy vhodné pro ultra jemnou filtraci. Vynikající schopnost uvolňování vzduchu a protipěnivostní vlastnosti snižují kavitaci a zpomalují oxidaci oleje. Díky svému složení je zabezpečena dobrá deemulgační schopnost. Oleje řady Shell Tellus jsou kompatibilní s většinou hydraulických čerpadel, nicméně použitelnost v čerpadlech obsahující součásti ze stříbra je třeba zkonzultovat se zástupci společnosti Shell. Oleje jsou kompatibilní se všemi těsnícími materiály a barvami specifikovanými pro použití s minerálními oleji.


Oleje řady Shell Tellus S2 M jsou schváleny dle:
CINCINNATI P-68 (ISO 32) CINCINNATI P-70 (ISO 46) CINCINNATI P-69 (ISO 68) DENISON HF-0 DENISON HF-1 DENISON HF-2 Eaton (Vickers) M-2950 S Eaton (Vickers) I-286 S

Oleje řady Shell Tellus S2 M splňují požadavky na oleje třídy: HLP dle DIN 51524 díl 2 ISO 11158, GM LS/2 AFNOR NF-E 48-603 Mannesman Rexroth RE 90 220-1 Swedish Standard SS 15 54 34 AM.

Shell Tellus S2 M zaručují: možnost univerzálního použití v celé řadě aplikací vynikající filtrovatelnost mimořádné schopnosti zabraňovat opotřebení pohyblivých částí minimalizaci rizika vzniku trhavých pohybů (tzv. stick slip) výbornou oxidační a termickou stabilitu/odolnost vůči stárnutí dobrou odlučivost vody výbornou deemulgační charakteristiku/potlačuje tvorbu pěny velmi dobré viskozitně-teplotní vlastnosti/zachování střihové stability.

Použití: Oleje Shell Tellus S2 M jsou uznávány a široce doporučovány předními výrobci hydraulických prvků i celých systémů. Mimořádně vhodné jsou pro zařízení, která díky svému konstrukčnímu řešení a náročnosti pracovních podmínek, vyžadují pracovní kapalinu se zvýšenou schopností ochrany proti opotřebení a/nebo schopností přenášet extrémní tlaky. Oleje Shell Tellus S2 M lze použít také pro mazání kluzných a valivých ložisek, uplatnění nacházejí i při mazání některých ozubených převodů v souladu s doporučením výrobce strojního zařízení.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články