paramo_ero_1070_10lt.jpg

PARAMO ERO 1070 / SB 10 lt kanystr - poslední kus

(1x)
Dřívější název ERO SB, nyní ERO 1070. Klasifikace a specifikace ISO 6743: ISO-L-MAA
Výrobce
Paramo
Záruka
24 měsíců
Kód
16192
Dostupnost
Dlouhodobě není skladem (již se nevyrábí, navrhneme náhradu)
Naše cena s DPH
1 089,0 Kč/ks
Naše cena bez DPH
900,0 Kč/ks

Popis

Popis:
PARAMO ERO 1070 je plně minerální emulgační olej tvořený vhodnými emulgátory, 80% nízko aromatického ropného oleje, inhibitory koroze, přísadami minimalizujícími pěnění a konzervačními prostředky. Takto koncipovaná obráběcí kapalina umožňuje dosažení takových vlastností, kterými se vyznačují mléčné emulze.
 

Užití:
Je určena pro obráběcí operace prováděné jak na konvenčních obráběcích strojích, tak i na NC a CNC obráběcích centrech. Doporučená koncentrace 4 – 7 % dle podmínek obrábění vyhovuje pro třískové opracování širokého spektra ocelí, litin, neželezných kovů a jejich slitin. Její vynikající užitné vlastnosti nacházejí uplatnění zejména při obrábění lehkých slitin ale i dalších materiálů se zhoršenou obrobitelností. Obráběcí operace broušení se doporučuje provádět při koncentraci pohybující se na spodní hranici doporučené koncentrace, a to 4 %. Její vynikající mazací vlastnosti jsou využitelné i při operacích tváření plechů. Zvládá i hluboké tažení plechů a to zejména hlubokotažných do tloušťky cca 1,5 mm.
PARAMO ERO 1070 je koncipovaný i jako náplň s omezenou hořlavostí určená do méně náročných hydraulických systému důlních stojek.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

5

Hodnotil 1 uživatel

5
4
3
2
1

Články