militec_1.jpg

Militec-1 (250 ml)

(2x)
Záruka
24 měsíců
Kód
2000
Dostupnost
Skladem
Naše cena s DPH
590,0 Kč/ks
Naše cena bez DPH
488,0 Kč/ks
ks

Popis

Dnešní stav v oboru maziv je takový,že jsou běžně nabízena a dodávána "specializovaná" maziva přizpůsobená určitým konkrétním požadavkům (např. motorové oleje, převodové oleje, hydraulické oleje apod.) Přizpůsobení zákadní složky maziva konkrétním provozním požadavkům se dosahuje jednak volbou druhu a zpracování základní složky, jednak dodatečnými úpravami jejich jednotlivých vlastností. Tyto úpravy ve většině případů spočívají v aditivaci základní složky. Výsledkem jsou moderní maziva ropného (minerálního) původu i maziva plně syntetická.


Ani takováto maziva však nejsou schopna plně uspokojit všechny požadavky, které se v provozu strojů poskytují. Proto se naznačený vývoj maziv nedá považovat za dokončený, naopak stále pokračuje.

Zcela originální přístup k problému mazání zvolila americká firma MILITEC CORPORATION, která vyvinula přípravek MILITEC - 1 jenž neovlivňuje aditaciči viskozitu maziv, ale působí přímo na kovové plochy chemickou reakcí jejímž výsledkem je dramatické snížení tření.


MILITEC - 1 není tradičním doplňkem do oleje. Je 100%čistou syntetickou tekutinou, která neobsahuježádná pevná tělesa (jako např. přísady na bázi teflonu, kovů, mědi nebo olova), je prostředkem pro zušlechťování kovů nejlepší jakosti (METAL CONDITIONER), nemění elastické vlastnosti kovů, působí na bázi syntetických derivátů uhlovodíků, chrání kovy stálou syntetickou molekulární vazbou s obsahem inhibitoru koroze.

Účinná složka patentové ochrany kovů MILITEC - 1 METAL CONDITIONER působí na kov přímo prostřednictvím řízené chemické reakce. Molekulárně se váže na kov a prolíná do mezikrystalických prostor povrchové vrstvy třecích dvojic. Za účasti extrémních tlaků a teplot vybuduje v kovu novou supertenkou povrchovou vrstvu odlišné krystalické struktury, která díky svému, velmi pevnému a hladkému povrchu, vykazuje velmi vysoké kluzké schopnosti a nedá se mechanicky setřít ani při vysokém tlaku, na rozdíl od přípravků teflonových, sulfomolybdenovýchči jiných organokovových popelnatých přípravků.

Dokonalé kluzné vlastnosti takto ošetřených ploch MILITECem - 1 jsou nesrovnatelně kvalitnější, což přispívá k lehčímu, kultivovanějšímu a ekonomičtějšímu provozu motoru či stroje. Nelze opomenout značně zvýšený výkon a provozní spolehlivost, a to při extrémním zatížení.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

4,5

Hodnotilo 2 uživatelů

5
4
3
2
1

Články